Over

Houd jij van stoere, tikje chique, zilveren en gouden sieraden gecombineerd met leer, met hout, met edelstenen of zelfs parels? Dan spreekt mijn collectie je zeker aan.

Unieke sieraden die niet alleen mooi zijn, maar door het ontwerp en de combinatie van materialen ook een verhaal vertellen, dat is mijn specialisatie.

Ben je gefascineerd door het proces, het laten ontstaan van een nieuwe vorm, de magie van de creatie? Laat je inspireren en ontwerp samen met mij een sieraad voor jezelf of als geschenk voor iemand die je dierbaar is.

In 2009 heb ik de opleiding tot edelsmid afgerond. Na vele omzwervingen kon ik in 2021 van mijn hobby mijn beroep maken!

is een droom die werkelijkheid is geworden

Op een prachtige locatie in het centrum van Utrecht, samen met 2 goudsmeden Willemijn de Koning en Sylvester van Nes, hebben wij een gezellig atelier waar wij zilveren en gouden sieraden ontwerpen en maken. Deze handgemaakte sieraden zijn altijd uniek.

Ben je nieuwsgierig geworden? Zin om samen een persoonlijk sieraad te ontwerpen of in onze sieraden vitrines te kijken? Je bent van harte welkom bij Atelier Jacobijnenstraat 20 in Utrecht. Wel graag even van tevoren contact opnemen per mobiel of mail zodat je niet voor een gesloten deur staat.

Ik kan niet wachten om je te ontmoeten!

Met creatieve groet, Karin Spruit