Over

Houd jij van stoere, tikje chique, zilveren sieraden gecombineerd met leer, met hout, met edelstenen of zelfs parels? Dan spreekt mijn collectie je zeker aan.

Unieke sieraden die niet alleen mooi zijn, maar door het ontwerp en de combinatie van materialen ook een verhaal vertellen, dat is mijn specialisatie.

Ben je gefascineerd door het proces, het laten ontstaan van een nieuwe vorm, de magie van de creatie? Laat je inspireren en ontwerp samen met mij een sieraad voor jezelf of als geschenk voor iemand die je dierbaar is.

In 2009 heb ik de opleiding tot edelsmid afgerond. Na vele omzwervingen kon ik in 2021 van mijn hobby mijn beroep maken!

is een droom die werkelijkheid is geworden

Op een prachtige locatie in het centrum van Utrecht zit ik samen met 2 fijne collega’s te smeden. Een sfeervol atelier waar de koffie of thee voor je klaar staat en waar je kunt wegdromen voor de vitrines met onze sieraden.

Ben je nieuwsgierig geworden? Zin om samen creatief te brainstormen of lekker rond te kijken in ons atelier? Je bent van harte welkom aan de Jacobijnenstraat 20 te Utrecht. Wel graag even van tevoren contact opnemen per mobiel of mail zodat je niet voor een gesloten deur staat.

Ik kan niet wachten om je te ontmoeten!

Met creatieve groet, Karin Spruit